Terug

Volg Shownieuws

Kritiek op nieuw nummer Roxy Dekker: 'Witbrood'

Nieuws

18 juli 2024, 18:27

Roxy Dekker heeft weer een nieuwe hit te pakken met het nummer Gaan we weg?, een samenwerking met Ronnie Flex. Maar Shownieuws-deskundige Ronald Molendijk is niet echt fan van dit nummer, zo laat hij duidelijk weten in Shownieuws (zie video).

"Ik begrijp dat zij dit zelf haar leukste nummer tot nu toe vind. Ben jij dat met haar eens?", vraagt presentatrice Tooske Ragas woensdagavond in de uitzending van Shownieuws aan Ronald. Waarop de muziekdeskundige antwoordt: "Nee. Het is eigenlijk een soort witbrood. Het is er wel, maar het vult niet echt..." Al zijn uitspraken zijn in de video te zien.

Niet aanbellen

De zangeres heeft overigens aan haar fans gevraagd niet meer aan te bellen bij het huis van haar ouders. Ze zegt in haar Instagram Stories dat ze daar meestal niet is en het dus geen zin heeft om bij het huis aan te bellen.

"Dit is voor de kids die aanbellen bij mijn ouders", zei ze. "Het is het huis van mijn ouders, ik woon daar niet meer. Als ik er wel ben, heeft het geen zin om aan te bellen, want ik doe geen fotootjes, want thuis is voor mij privé", aldus Roxy.

Tekst gaat verder onder de video.

Roxy Dekker vraagt fans niet meer bij haar ouders aan te bellen
0:30
Roxy Dekker vraagt fans niet meer bij haar ouders aan te bellen

Roxy was zondagavond de "topfavoriet" van de tweede dag van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Een woordvoerster van de organisatie liet weten dat voor de Waalkade het signaal 'vol' werd afgegeven toen ze op het podium stond. Op de tweede dag van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen kwamen zondag naar schatting zo'n 250.000 mensen af.

De samenwerking met Ronnie Flex smaakt naar meer. Gaat ze nu ook iets samen doen met Gerard Joling? Dat zie je in onderstaande video.

Komt er een samenwerking tussen Roxy en Gerard?
1:02
Komt er een samenwerking tussen Roxy en Gerard?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.