Terug

Volg Shownieuws

KZK-Sabine openhartig over overlijden man Ferry

Nieuws

7 nov 2023, 21:03

Het programma Kopen zonder Kijken maakt al jaren de tongen los. Zo ook bij bekend Nederland (zie video). In het nieuwe online format Kopen zonder Kijken: Jaren Later gaat Roos Reedijk op bezoek bij de deelnemers van het eerste uur.

Dit zorgt in de eerste aflevering voor een emotioneel moment...

Sabine & Ferry

Sabine & Ferry doen vier jaar geleden mee aan het programma. Ze willen een stuk kleiner gaan wonen zodat ze meer financiële ruimte overhouden voor hun passie: reizen. Helaas loopt dit heel anders. Ferry wordt ernstig ziek en overlijdt acht maanden geleden.

Zware tijd

"Heel, heel zware tijd achter de rug", vertelt Sabine. "Ferry is nu acht maanden geleden overleden. Hij was ziek. Al met al heeft hij hier anderhalf jaar gewoond zonder zorgen." Gelukkig heeft Sabine wel mooie herinneringen aan het huis met Ferry. "We hebben het eerste jaar de badkamer helemaal aangepakt. Dat heeft hij zelf met een kennis gedaan", vertelt Sabine. "Die is heel mooi geworden." Daarna pakt Ferry de hele tuin aan. "Die is ook helemaal veranderd." 

Buren

Aan haar buren heeft Sabine veel te danken. "Aan Boskoop heb ik wel even moeten wennen, omdat ik uit de grote stad kwam. Maar ik heb echt de charme leren kennen. Ik heb de mensen in de straat leren kennen, die hebben mij ook enorm geholpen. En nu nog.", vertelt ze. Tijdens de ziekte van Ferry en daarna waren de buren er echt voor haar. "Het heeft even geduurd, maar ik voel me wel thuis." 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.