Terug

Volg Shownieuws

Kopen Zonder Kijken-fans gaan stuk om plottwist: 'Bob als makelaar'

Nieuws

19 juni 2023, 21:34

Kijkers van Kopen Zonder Kijken zaten maandagavond weer allemaal voor de buis, voor de laatste aflevering van het mega populaire Kopen Zonder Kijken. Op Twitter is het deze keer niet het stel wat behoorlijk bekritiseerd wordt.... Maar kijkers gaan stuk om 'Makelaar Bob'.

Maandagavond was het de beurt aan Ferdi en Karlijn, die gingen kopen zonder kijken. Hun wensen: een eengezinswoning met drie slaapkamers in Zwolle, met een tuin en in een kindvriendelijke buurt; voor de prijs van 355.000 euro! Knap lastig in deze tijd.....

Makelaar Alex van Keulen

Alex komt met de conclusie: een instapklare woning voor 355.000 euro is niet mogelijk! Hij stuurt dan ook bouwdeskundige Bob Sikkens op pad, om een aantal 'bouwvallen' te gaan bekijken. En dat leverde de nodige reacties op Twitter op. Hieronder een greep uit de reacties:

Monica Geuze

Wie een enorm groot fan is van Kopen Zonder Kijken, is Monica Geuze. In onderstaande video vertelt de presentatrice wat ze zo leuk vindt aan het programma.

Dit vindt Monica Geuze van Kopen Zonder Kijken
1:55
Dit vindt Monica Geuze van Kopen Zonder Kijken

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.