Terug

Volg Shownieuws

Leco van Zadelhoff neemt drastisch besluit over huwelijk

Nieuws

4 jan 2024, 16:40

Stylist Leco van Zadelhoff (zie video) is al bijna vier jaar verloofd met zijn Carlos. Alleen laat hij nu aan weekblad Weekend weten dat die bruiloft helemaal niet meer komt...

Verloofd zijn bevalt het stel heel goed, ze zijn gelukkig en dat vindt Leco het allerbelangrijkst. "Door alle situaties in mijn omgeving hebben we gezien: trouwen is een formaliteit. De liefde hebben we aan elkaar verklaard, er zit een ring om onze vinger en dat vind ik het allerbelangrijkste." Leco vertelt dat door corona een aantal dingen opnieuw en opnieuw zijn uitgesteld. "Inmiddels hebben we zoiets van: joh, de vorm die wij hebben, vinden wij heel fijn", aldus de stylist.

Dat er ooit nog een feestje komt waarbij ze aan hun vriendenclub laten zien dat dit het voor het stel is, sluit Leco zeker niet uit. "Maar het echte trouwen is door de situatie waarin we door corona in gekomen zijn, wel veranderd. Het belangrijkste is dat het voor ons heel duidelijk is en dat ik de ring draag van de man van wie ik hou."

Verdrietig bericht

Leco deelde eerder een verdrietig bericht op Instagram. Zijn ex-partner Rob Sintenie was toen precies een jaar geleden veel te vroeg overleden. Ondanks dat het stel niet meer bij elkaar was, zat er nog steeds veel liefde tussen de twee.

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.