Terug

Volg Shownieuws

Leden BTS zijn allemaal weer hersteld van het coronavirus

Nieuws

4 jan 2022, 10:57

BTS-leden RM en Jin zijn weer hersteld van het coronavirus. Ze hoeven dan ook niet meer in quarantaine te blijven. Ook een ander lid van de K-popband, Suga, waarvan maandag bekend werd dat hij weer uit zijn quarantaine mocht, liep het coronavirus op.

"RM en Jin, die de afgelopen tien dagen thuis werden behandeld, kunnen nu hun dagelijkse activiteiten hervatten", is te lezen in een verklaring die dinsdag is gepubliceerd op het onlineplatform Weverse. Jin had korte tijd last van lichte koorts maar verder hadden beide zangers geen symptomen.

"We willen graag alle fans bedanken die hebben meegeleefd met de gezondheid van de artiesten, evenals iedereen in de zorg die hun uiterste best doet om het virus te bestrijden. We blijven de gezondheid van de artiesten zien als onze hoogste prioriteit en blijven de gezondheidsrichtlijnen waakzaam volgen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.