Terug

Volg Shownieuws

Lee Towers heeft zijn miljoenenpenthouse verkocht

Nieuws

12 juli 2022, 10:46

Lee Towers heeft onlangs zijn penthouse verkocht. Hij en zijn vrouw Laura hebben besloten terug te keren naar Rotterdam, de plek waar de twee elkaar hebben leren kennen.

Het is niet niks voor Towers om zijn stulpje te verkopen. Hij en Laura hebben er maar liefst 34 jaar gewoond. Het penthouse is gelegen aan de boulevard in Scheveningen en is 261 m² groot.

De zanger heeft de woning in 1988 voor omgerekend 487.814 euro gekocht. Wat de kopers nu voor het penthouse betaald hebben is onduidelijk, maar de vraagprijs verluidt rond de 1,8 miljoen. Dit bevestigt de makelaar aan Shownieuws na berichtgeving van Bekende Buren.

Nu keert het stel terug naar zijn geliefde Rotterdam, waar hij is opgegroeid en waar zijn carrière begonnen is. Het begon allemaal allemaal in de haven van Rotterdam, waar hij bekend stond als de zingende kraanmachinist. Meer hierover zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.