Terug

Volg Shownieuws

Leonie ter Braak laat haar zoons spijbelen

Nieuws

14 dec 2023, 08:18

Actrice Leonie ter Braak, die het vorige seizoen van Het Perfecte Plaatje won (zie video), heeft haar twee zoons woensdag ziek gemeld van school na de première van De Tatta's 2. Dat bekende zij woensdagavond in de talkshow Renze...

"Ik ben een beetje gaar, ik lag pas om 2 uur in bed, en mijn jongetjes ook", vertelde zij aan Renze. Leonie heeft twee zoons, James (10) en Valentijn (7). "Ze waren ziek, als school kijkt. Ik heb ze laten liggen en ziek gemeld." Meteen daarna schrok de actrice van haar bekentenis en bood zij haar excuses aan: "Sorry, waarom zeg ik dat ook meteen?"

Tatta's

De eerste Tatta's trok vorige jaar 700.000 mensen naar de bioscopen. De komedie gaat over een rijk gezin uit 't Gooi, dat na een risicovolle investering al haar geld kwijtraakt. De gezinsleden gaan noodgedwongen in een simpele flat in een minder rijke wijk wonen. De sequel draait vanaf deze week in de bioscopen. Shownieuw was ook aanwezig op de premiere van Tatta's (zie video hieronder).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.