Terug

Volg Shownieuws

Leven Kim Kardashian compleet veranderd

Nieuws

22 juni 2022, 18:45

Kim Kardashian droeg begin mei de iconische jurk van Merilyn Monroe tijdens het Met Gala. De jurk met een geschatte waarde van 10 miljoen dollar, zou daarbij flink beschadigd zijn. Kim laat zich voor het eerst uit over de beschadiging.

"Klopt niets van, ik heb de jurk nog geen vijf minuten aangehad en de mensen die me hielpen met aankleden, droegen handschoenen”, laat de realityster weten aan Today.

Op het moment dat bekend werd dat Kim de jurk zou dragen, kreeg ze van velen al de volle laag. Ook de ontwerpster van de Monroe-jurk gaf aan het schandalig te vinden dat Kim de jurk gedragen heeft. "Niemand anders had die jurk mogen dragen.'' Kim vindt het niet meer dan vanzelfsprekend om de jurk te dragen. Ze zegt ontzettend veel respect te hebben voor Marilyn Monroe en begrijpt dan ook hoeveel de jurk voor de Amerikaanse geschiedenis betekent. De realityster dacht: "Wat is er meer Amerikaans dan de jurk die Marilyn Monroe droeg op het moment dat ze Happy Birthday zong voor toenmalig Amerikaans president John F."

Afvallen

Om in de jurk te passen moest Kim een aantal kilo's kwijtraken. Na een hoop kilo's verloren te hebben, paste haar billen nog niet in de jurk. Met een faux-fur manteltje zijn haar billen vervolgens bedekt. "Het dragen van de jurk heeft me veel geleerd over mijn levensstijl en gezondheid. Ik at zoveel suiker en junkfood... Ik heb mijn levensstijl nu volledig veranderd.”

Meer over het Met Gala van dit jaar zie je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.