Terug

Volg Shownieuws

Lewis Hamilton is terug van weggeweest op Instagram

Nieuws

5 feb 2022, 19:11

Formule 1-coureur Lewis Hamilton laat eindelijk weer eens iets van zich horen. Op Instagram deelt de recordkampioen van de autosport een foto met de tekst 'I’ve been gone. Now I’m back!'.

'Ik ben weggeweest, maar nu ben ik weer terug', doelt de Engelsman op zijn caption bij zijn Instagram-post.

De 37-jarige Hamilton hulde zich sinds de laatste race in Abu Dhabi op 12 december in stilzwijgen. De coureur van Mercedes verloor daar de titelstrijd met Max Verstappen na een discutabele ingreep van de wedstrijdleiding tijdens de slotfase van de race. Hamilton vindt nog altijd dat hem de titel onrechtmatig is afgenomen.

Maar voor diegenen die twijfelden aan Lewis' gezondheidssituatie of wat dan ook, is er dus goed nieuws te melden. De Engelsman is terug van weggeweest en lijkt op bovenstaande foto in de Amerikaanse Grand Canyon rond te hangen. En dit laat hij niet alleen op Instagram weten overigens, maar ook op zijn persoonlijke Twitter-account.

Door het dolle

Max Verstappen was op 12 december van het vorige jaar logischerwijs door het dolle heen na zijn magistrale ritzege in Abu Dhabi. Hij veroverde daarmee zijn eerste Formule 1-titel. En in de video bovenaan de pagina zijn voor de liefhebber nog eens de beelden te zien van een dolblije Max Verstappen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.