Terug

Volg Shownieuws

Lil Kleine geeft zoontje (1) peperduur horloge cadeau

Nieuws

16 jan 2021, 11:17

Lil Kleine heeft diep in de buidel getast voor een wel heel bijzonder cadeau voor zijn zoontje Lío. Alhoewel de dreumes van 1,5 jaar nog geen klok kan kijken, heeft hij van zijn vader een peperduur horloge gekregen.

Jorik, zoals de rapper in het dagelijks leven heet, showt het cadeau voor zijn zoon op Instagram. Zo schrijft hij bij onderstaande foto: "Cadeautje voor die kleine!" Ook deelt hij een video waarop te zien is dat Lío het horloge draagt, "Jongste AP owner ooit hoor", aldus Kleine.

Het horloge is van het horlogehuis Audemars Piguet. Klokjes van dit Zwitserse merk gaan vaak voor duizenden euro's over de toonbank. Zo zijn nieuwe horloges van dit merk vaak voor meer dan 20.000 euro te koop. Hoeveel dit horloge precies heeft gekost, is onbekend.

Rolex

Het is niet de eerste keer dat Jorik een peperduur horloge voor een dierbare koopt. Zo kreeg zijn verloofde Jaimie in 2019 ook een horloge van de rapper. Lil Kleine heeft een Rolex voor haar gekocht en deze laten personaliseren. Op de achterkant van het horloge staat 'Lio Zion, 09-06-2019, 00:14' gegraveerd, de naam en geboortedatum van hun zoontje. "Zorg goed voor je vrouw jongens", geeft hij als advies aan zijn volgers mee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.