Terug

Volg Shownieuws

Linda Hakeboom probeert bestralingsapparaat als 'vriend' te zien

Linda Hakeboom probeert bestralingsapparaat als 'vriend' te zien

Nieuws

20 apr 2021, 13:21

Begin deze maand had Linda Hakeboom een flinke domper te verduren.  De 35-jarige filmmaker was eind februari klaar met de behandelingen, maar er zijn nog een paar kwaadaardige cellen gevonden. Inmiddels is ze ook begonnen met de bestraling. Op social media laat ze weten het bestralingsapparaat te zien als haar 'vriend'.

"Je gaat erin liggen, armen omhoog, adem in en die grote kop draait bijna geruisloos om je heen", schrijft Linda onder een foto van de - hoe zij het zelf noemt - spaceshuttle. "Van het bestralen zelf voel je niets, maar van binnen gebeurt er van alles. Dat is zo’n gek idee."

Het kan alleen wel zijn dat Linda's huid beschadigd of dat ze last krijgt van haar ribben. "Maar dat zien we dan wel weer. Ik zie deze spaceshuttle zoveel als mogelijk als m’n vriend. Hij is er tenslotte niet om me kapot te maken, hij is er om me beter te maken."

Tot slot geeft Linda toe dat ze het een gek idee vindt dat ze 'dit ding' nodig heeft om te overleven. "Ik loop iedere dag stralend (snap je ‘m) het ziekenhuis weer uit", grapt ze.

In augustus vorig jaar werd bij Linda borstkanker ontdekt. Ze houdt haar volgers geregeld op de hoogte van haar ziekteproces via haar sociale media en Vlogs voor LINDA.tv, zo is in de video bovenaan dit artikel te zien.

Bron video: LINDA.tv

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.