Terug

Volg Shownieuws

Linda Hakeboom vertelt over uitslag controleonderzoek

Nieuws

29 apr 2022, 20:40

Documentairemaakster en tv-presentatrice Linda Hakeboom (36) laat weten dat de uitslag van haar controleonderzoek goed is. "Het gaat weer. Ik mag weer een beetje meedoen aan het leven. Dat is gewoon heel fijn", vertelt Linda stralend. In de video bovenaan de pagina hoor je Linda vertellen over haar goede uitslag.

Documentaire S10

De presentatrice staat op luchthaven Schiphol omdat ze een documentaire maakt over zangeres S10, die in Turijn ons land vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival 2022. Linda reist met de jonge rapper en zangeres mee om alle mooie en minder mooie momenten vast te leggen.

De presentatrice vertelt dat ze S10 al een langere tijd volgt, maar ook zal blijven volgen. De documentaire moet 'een mooi portret' van de jonge zangeres worden. Ze grapt dat ze al veel leuke dingen heeft meegemaakt met de songfestival-kandidate. "Je gaat het allemaal zien", teaset Linda lachend.

Ziek

Bij de presentatrice werd in 2020 borstkanker gediagnosticeerd. Ze vlogt over haar strijd tegen kanker. Daarmee neemt ze de kijker mee in de behandelingen die ze ondergaat en de onderzoeken die ze heeft. In 2021 mocht ze de 'Televizier-Ster Online videoserie' in ontvangst nemen.

S10 vertrokken naar Turijn
1:00
S10 vertrokken naar Turijn

(Foto: Instagram Linda Hakeboom)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.