Terug

Volg Shownieuws

Lisa uit Love Island had relatie met 53-jarige Vlaamse acteur

Nieuws

8 juni 2022, 19:58

Oud-Love Island deelneemster Lisa Moerman heeft flink wat exen versleten. Kortgeleden datete ze met een bekende Vlaamse acteur van 53 jaar, Axel Daeseleire. Hij speelde onder andere in Matroesjka's (lange tijd te zien geweest op Netflix in Nederland), Flikken en andere films.

Aan Love Reality bevestigde het Playboy-model dat ze een 'aantal mooie maanden gedeeld hebben met elkaar'. "Maar ik heb besloten om toch vriendschappelijk verder te gaan", laat ze desondanks weten.

Bekende dates

Lisa werd voornamelijk bekend doordat ze tijdens de uitzendingen van Love Island verliefde gevoelens koesterde voor andere deelnemer Giuliano Era. Laatstgenoemde vond haar ook leuk, maar dit veranderde snel toen de knappe Feline binnenwandelde in de villa.

Lisa heeft enige tijd gedatet met oud-Temptation Island verleider Fabrizio Tzinaridis. Ook met Nick Kraft uit Big Brother heeft Lisa afspraakjes gehad.

Onlangs deed een andere oud-deelneemster van Love Island, Victoria Vermeer, een boekje open over hoe het er achter de schermen bij Love Island aan toe zou gaan. Dit zie je in de de video bovenaan de pagina.

(Foto: Instagram lisa.moerman_)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.