Terug

Volg Shownieuws

Lizzy uit MAFS sluit pittig hoofdstuk af

Nieuws

28 mrt 2023, 16:12

Lizzy Witlox, bekend van Married at First Sight, is laat via Instagram weten erg opgelucht te zijn. De blondine kan nu eindelijk een pittig hoofdstuk afsluiten...

Trouwe kijkers van Married at First Sight zullen Lizzy Witlox nog wel kennen. Ze werd tijdens haar Married at First Sight-avontuur de echtgenote van Lars. Helaas hield dit geen stand. Inmiddels is Lizzy gelukkig in de liefde met Rutger.

Hoewel de tortelduifjes alweer drie maanden samenwonen in het Brabantse Waalwijk, kan Lizzy vanaf vandaag pas echt haar 'pittige hoofdstuk' afsluiten. Ze heeft namelijk maandag officieel de sleutels van haar appartement ingeleverd. "Dat was hem dan. Hoofdstuk Helmond afgesloten", begint Lizzy haar verhaal op Instagram.

"Al ruim drie maanden officieel samenwonend in Waalwijk, maar vandaag officieel de sleutels van mijn appartement ingeleverd. Dankbaar en trots op de tijd die ik heb gehad in Helmond, mijn eigen plekje samen met mijn allerliefste hondje Mylo. Een plek waar ik mezelf heb teruggevonden na een aantal pittige jaren. Lastig om dit af te sluiten, maar ook trots op de stappen die ik heb gezet laatste maanden. Letterlijk de liefde achterna gegaan, want oh wat ben ik stapelgek op mijn lieve vriend Rutger! Op naar een hele mooie gelukkige toekomst samen."

Aron en Chantal

In het seizoen van 2021 trouwden ook Aron en Monique. Hoewel de twee al vanaf het eerste moment heel vertrouwd bij elkaar waren, bleek er uiteindelijk geen romantische klik te zijn. Maanden later bleek Aron het ineens erg gezellig te hebben met Chantal, die we ook kennen als 'Wenkie'. Bekijk de video bovenaan de pagina voor meer hierover.

(bron afbeelding: Instagram/lizzywitlox)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.