Terug

Volg Shownieuws

Loiza Lamers over liefdesleven: 'Nog niet eerder ervaren'

Nieuws

26 okt 2021, 18:20

Loiza Lamers is helemaal in love met 'haar' Jelle. Toch is een fijn relatie niet zo van zelfsprekend voor het 26-jarige model. "Iets wat ik nog niet eerder had ervaren", vertelt ze in de Beau Monde.

Praten over haar liefdesleven in de media deed Loiza nooit graag. "Bij mij zit daar veel meer verhaal achter dan ik in een interview van een half uur kan vertellen. Door mijn achtergrond is het niet altijd vanzelfsprekend geweest."

Pas toen ze haar documentaire 'Altijd al Loiza' aan het opnemen was, realiseerde ze hoe dat kwam. "Als het op daten aankomt, ben ik net een meisje van zestien. Normaal begin je er op die leeftijd mee, maar ik had pas op mijn achttiende mijn geslachtsoperatie en toen heeft het nog lang geduurd voordat ik er überhaupt klaar voor was."

'Allemaal zo natuurlijk'

Maar toen ze Jelle ontmoette, besefte Loiza dat ze wel degelijk ready was. "Ik moet wel zeggen dat het met Jelle vanaf het eerste moment vanzelf ging", aldus het verliefde model. "Het eerste contact, het daten, het liep allemaal zo natuurlijk. Dat was iets wat ik nog niet eerder had ervaren, en dat maakt het bijzonder. We hadden vrij snel een gesprek over mijn verleden, dat ging heel open. Daardoor lag alles meteen op tafel en was het gewoon duidelijk."

Champagne Onlangs vertelde Loiza voor de camera van Shownieuws over haar eerste date met Jelle, die kletsnat van de champagne eindigde. Je ziet het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.