Terug

Volg Shownieuws

Loretta Schrijver dolblij met terugkeer: 'Het is gewoon thuiskomen'

Nieuws

3 jan 2022, 14:40

Koffietijd-presentatrice Loretta Schrijver keerde maandagochtend na een ellenlange periode vol onzekerheid, ziekte en pijn terug bij haar tv-programma en collega Quinty Trustfull. En heeft het gevoel dat ze niet is weggeweest.

"Het is heel raar. Alles wat er tussen gelegen heeft, voelt nu als 'weg' en alsof ik inderdaad gewoon weer doorga. We hadden een fijne gezellige uitzending", sprak de dolblije Schrijver tegenover Shownieuws. En dat ze haar vriendin Quinty Trustfull bijna letterlijk in de armen kon sluiten voelde ook vertrouwd. "Wij zijn wat dat betreft toch al die jaren een soort eenheid". De rest van het interview is in de video bovenaan de pagina te zien.

Vriendin en collega

Kijkers van The Masked Singer hielden het zaterdagavond niet droog. In de nieuwjaarsspecial kreeg jurylid Loretta Schrijver ein-de-lijk een keer gelijk en sprong Quinty Trustfull uit een pak. De 65-jarige Schrijver heeft volgens Trustfull een bijzonder zwaar jaar achter de rug en dit zorgt ervoor dat het de pijn wat verzacht. "Dit was zo'n bijzonder en magisch moment. Echt om nooit te vergeten. Dit was een soort van mooie afsluiter. Ik ben gewoon heel erg dol op Loret. We hebben een hele mooie intense band, dat zit gewoon diep van binnen in je hart", besluit de openhartige Trustfull in gesprek met Shownieuws.

Het gehele Facetime-interview met de apetrotse Quinty Trustfull is in de video hieronder te zien.

Quinty Trutstfull emotioneel over comeback Loretta Schrijver in TMS
1:14
Quinty Trutstfull emotioneel over comeback Loretta Schrijver in TMS

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.