Terug

Volg Shownieuws

Loretta Schrijver geeft gezondheidsupdate

Nieuws

30 aug 2021, 23:15

Loretta Schrijver zal wegens gezondheidsredenen voorlopig nog niet te zien zijn in 'Koffietijd'. Nu het nieuwe seizoen van start is gegaan zonder Loretta, besloten Quinty Trustfull en Patrick Martens haar toch even te bellen om te vragen hoe het gaat.

Schrijver werd een tijd geleden geopereerd aan darmkanker. Helaas kwamen er wat complicaties kijken bij de operatie en zat ze niet veel later met een snee op haar buik en een stoma.

Het zat Loretta helaas niet mee. "Ik heb nog longontsteking gehad. Ik heb een abces gehad. Ik heb liggen ijlen en doen daar in het ziekenhuis. Maar wat een een fantastisch ziekenhuis en wat een fantastische verpleegkundigen," vertelt ze in het videogesprek.

Momenteel is Schrijver nog aan het herstellen. "De wond is nog niet dicht, de stoma gaat nog niet zoals die moet gaan en aan mijn conditie wordt gewerkt."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.