Terug

Volg Shownieuws

Loretta Schrijver te zien in eerste uitzending Koffietijd

Nieuws

29 aug 2021, 18:00

Een paar maanden geleden werd Loretta Schrijver geopereerd aan darmkanker. De presentatrice is nog altijd herstellende en keert voorlopig dus niet terug op haar vertrouwde plek bij Koffietijd. Toch zal ze wel te zien zijn tijdens de eerste uitzending van het nieuwe seizoen.

Dat onthult collega en goede vriendin Quinty Trustfull op de website van LINDA.. "We gaan maandag meteen met haar FaceTimen, zodat ze haar eigen verhaal kan doen. Zo is ze er toch nog een beetje bij."

Stapje voor stapje

"Eén uitzending staat voor ons zeker voor zes uur voorbereiding", gaat Quinty verder. "Denk aan het lezen van biografieën, alles bespreken met de redactie, het nieuws volgen, repeteren. Er komt veel bij kijken, aan de voorkant van het programma."

En dat is nog te zwaar voor Loretta. Wel gaat het volgens Quinty steeds een stukje beter met haar vriendin. "Ik ben heel blij en trots op hoe ze er nu voor staat en hoe ze is opgekrabbeld na al die ellende. Ze is op de weg terug, stapje voor stapje."

The Masked Singer

Onlangs vertelde Albert Verlinde in Shownieuws dat Loretta wel weer voorzichtig aan het werk is. "Ik kreeg vanmiddag eerst het bericht dat ze nog niet ging presenteren omdat haar gezondheid dat niet toeliet. Vanavond had ik contact met iemand die bij The Masked Singer in de studio was en Loretta was daar." Meer zie je in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.