Terug

Volg Shownieuws

Loretta Schrijver tijdelijk van de buis

Nieuws

28 mrt 2022, 12:54

Loretta Schrijver is tijdelijk niet meer op de buis te zien met Koffietijd, dat laat het programma weten op sociale media. Er werd vorig jaar darmkanker bij de presentatrice geconstateerd. Ze is nu opgeroepen voor haar hersteloperatie.

''Helaas moeten we tijdelijk weer afscheid nemen van Loretta'', aldus Koffietijd op Instagram. ''Ze is namelijk, eerder dan verwacht, opgeroepen voor haar hersteloperatie. We hopen natuurlijk dat alles goed zal gaan en kijken uit naar het moment dat ze er weer is.''

Onder het bericht kan Loretta op veel steun rekenen. Zo schrijft Karin Bloemen: ''Lieve Loretta, ik hoop dat alles goed komt! Heel veel sterkte en beterschap gewenst.'' Iemand anders reageert met: ''Lieverd we gaan je missen en heel veel succes.''

Terugkeer

Loretta keerde begin dit jaar, na een periode vol onzekerheid, ziekte en pijn, terug bij haar tv-programma en collega Quinty Trustfull. In de video boven dit artikel laat ze aan Shownieuws weten hoe haar terugkeer verliep.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.