Terug

Volg Shownieuws

Louisa laat emotioneel van zich horen na verschrikkelijk verlies

Nieuws

28 dec 2022, 08:45

Louisa Janssen gaat door een loodzware periode. Vorige week is haar broertje Jan overleden. Op Instagram laat ze nu emotioneel weten hoe het met haar gaat.

Zo schrijft ze: "De afgelopen dagen waren zwaar, heel zwaar, ben veel bij mijn ouders geweest afgelopen dagen, en nu ben ik langzaam thuis weer de draad aan het oppakken. Ik moet wel door, ook voor ons kindje gaat het leven door, donderdag wordt hij alweer 5 dus er valt nog genoeg te regelen, dus langzaam ben ik weer alles op orde aan het maken en stap voor stap mijn normale leven weer aan het leiden. Ik lig nog steeds elke nacht wakker, of word wakker met een traan, maar het leven gaat door. Voor mij staat het nog steeds stil bij dat ene moment, maar ik moet door voor mijn kind en voor de andere mensen die mij nodig hebben. Ik wil nogmaals alle mensen bedanken voor de 1000den berichten die ik gehad heb voor het medeleven, de condoleances, en ook vooral de mensen die er waren om ons te steunen, bedankt lieve mensen. En met z’n allen zijn we sterk en gaan we door ❤️"

Transgenders Lousia en Rowan zijn vooral bekend van hun realityprogramma's op TLC. Shownieuws sprak eerder met Louisa over de moeilijke keuze die ze moest maken toen het koppel een kindje verwelkomde, zie de video bovenaan de pagina.

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren, royalty en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de meest recente uitzending te zien:

(foto header: Instagram Louisa Janssen)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.