Terug

Volg Shownieuws

Maakt Carlo Boszhard klapper van een winst?

Nieuws

27 okt 2023, 12:41

Carlo Boszhard, die begin dit jaar is verhuisd (zie video), heeft zijn oude stulpje te koop gezet. Volgens Bekende Buren is de vraagprijs van de villa in Landsmeer een kleine 1,3 miljoen euro.

Volgens Bekende Buren kocht hij het huis in 2000 voor ruim 630.000 euro. Dat betekent dat de RTL-presentator een klapper van een winst maakt als hij het voor de vraagprijs verkoopt.

Medisch probleem

Eerder dit jaar trapte Carlo nog even op de rem. Hij was door zijn enkel gegaan, schreef hij in zijn column voor Televizier. Carlo en zijn verloofde Herald zaten midden in een verbouwing en tijdens het schoonmaken ging het mis. "Bam! Daar lig ik, dwars door mijn enkel heen... alweer! Mijn rechterenkel is instabiel en daar lig ik kermend van de pijn op het afdekzeil", schreef hij. Hij vervolgde dat hij nu zelf toe was aan onderhoud, aangezien hij naar eigen zeggen drie keer per maand door zijn enkel gaat.

Voor Carlo was het niet het enige medische probleem waar hij mee kampe. "Ook het hart is in onze familie zwak", stelt hij, die eerder deelde dat hij kampte met hartproblemen. "Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust. Ik ben op een leeftijd dat ik goed naar mezelf moet luisteren en lig dus met het been omhoog."

Shownieuws sprak afgelopen zomer nog met Carlo op de 80ste verjaardag van zijn moeder:

Carlo onthult nieuwe details huwelijk
0:45
Carlo onthult nieuwe details huwelijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.