Terug

Volg Shownieuws

Maan openhartig over kinderwens: 'Ik hoop het van harte'

Nieuws

10 jan 2022, 16:18

Zondagavond vertelt Maan de Steenwinkel in Lago di Beau erg openhartig over haar allergrootste wens. Als het aan haar ligt wordt ze namelijk over een paar jaar al moeder.

Tegen Beau van Erven Dorens begint Maan over haar kinderwens: "Ik wil heel graag mama worden. Ik heb nu ook in mijn hoofd dat ik denk: nou, rond de 30 is een mooie leeftijd."

Toch staan kinderen nog even niet op de planning voor de zangeres. "Ik ga er nu van uit: eind 20 vind ik misschien díé man, dan ga je samen leven en krijg je kindjes en dat. Ik heb geen idee of het me gegund is, ik hoop het van harte. Nu ga ik eerst lekker avonturieren, alles zien, meemaken, voelen, proeven en gewoon de wereld ontdekken."

Rock-'n-roll moment

Maan deelde eerder dit jaar nog op haar Instagram een bijzonder moment. De zangeres nam haar volgers na een optreden mee op een speciaal avontuur. Je ziet het in de video boven dit artikel. Lago di Beau is iedere zondagavond om 21.30 uur te zien op RTL4 en terug te zien bij Videoland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.