Terug

Volg Shownieuws

Maarten van Rossem en Philip Freriks gaan door met De Slimste Mens

Nieuws

28 aug 2022, 22:27

Maarten van Rossem en Philip Freriks gaan voorlopig nog door met hun succesprogramma De Slimste Mens. Dat meldt producent Marc Dik van productiehuis Skyhigh op Twitter.

"De Slimste Mens sluit knallend af met ruim 2 miljoen kijkers en een ijzersterke winnaar: Jasper van Kuijk. In de winter melden we ons weer met Philip en Maarten." Freriks is inmiddels 78 jaar oud, Van Rossem viert dit najaar zijn 79e verjaardag.

Het programma geldt al jaren als een van de best bekeken shows op televisie. Cabaretier en columnist Jasper van Kuijk heeft vrijdagavond het twintigste seizoen gewonnen. Van Kuijk versloeg in de finale van de kennisquiz van KRO-NCRV presentatrice Anniko van Santen en cabaretier Erik van Muiswinkel.

Maarten onder vuur

Afgelopen seizoen kwam Maarten enige tijd onder vuur te liggen wegens zijn uitspraken over de Amerikaanse acteur Johnny Depp. Hij zei toen: "Wat mij betreft schieten ze Johnny Depp morgen dood en begraven ze hem op een anonieme plek." Meer over de ophef die hierna ontstond, bekijk je in de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.