Terug

Volg Shownieuws

Pijnlijke verspreking Philip Freriks in De Slimste Mens

Nieuws

23 aug 2022, 15:31

De Slimste Mens finale is aan de gang. In de uitzending van afgelopen maandag deed presentator Philips Freriks meerdere pijnlijke versprekingen, die niet zo fraai waren voor finalist-deelnemer en acteur Ferdi Stofmeel.

"En de laatste open deur is voor Arjen Lubach", zegt Philips gedecideerd tegen Ferdi Stofmeel. In de rubriek 'Open deur' had Arjen Lubach een vraag ingesproken, maar deze had gesteld moeten worden aan Ferdi. Het publiek moet lachen want het is niet de eerste verspreking van Philips in deze uitzending.

"Het is pijnlijk. Ze zeiden achter de schermen: 'We zijn zo blij dat je terug bent, één iemand van ons vond het niet zo leuk maar we gaan niet zeggen wie'... Ik heb nu een vermoeden", stelt Ferdi gekscherend.

Nog een keer

Philips probeert het pijnlijke moment te maskeren door snel verder te gaan met het spel, maar dan gaat het subiet opnieuw fout.

Philips tegen Ferdi sprekend: "Voor Erik heb ik als laatste Arjen Lubach." Erik van Muiswinkel is ook een deelnemer in de uitzending, maar had niet de beurt. De beurt was nog aan Ferdi. "Ik ga even een rondje lopen", grapt Ferdi die ook daadwerkelijk van zijn plaats wegloopt. Inmiddels krijgt Philips door dat hij zich opnieuw versprak, nadat ook het publiek opnieuw schaterde. "Ik denk dat Freud zou zeggen: 'Nou is het niet meer leuk' ", concludeert de acteur.

Jan Rot

In het vorige seizoen deed Jan Rot voor de tweede keer. Hij was toen ernstig ziek. Zijn laatste wens was om nog een keer aan het programma mee te doen. Hij overleed op 22 april 2022. Philips vertelt over zijn deelname in de video bovenaan de pagina.

(Foto: Instagram Ferdi Stofmeel_)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.