Terug

Volg Shownieuws

Maarten van Rossem vindt Beste Zangers 'afschuwelijk programma'

Maarten van Rossem vindt Beste Zangers 'afschuwelijk programma'

Nieuws

17 feb 2021, 13:34

Beste Zangers is al jaren een mega succes. Elke seizoen - dertien inmiddels - scoort het programma miljoenen kijkers. Wie in ieder geval geen vaste kijker is, is Maarten van Rossem. Hij is niet enthousiast over het liedjesfestijn en dat is nog een understatement.

Het jurylid van De Slimste Mens vindt het programma afschuwelijk. Tegen Weekend zegt hij: "Het staat bol van het valse sentiment, altijd die traantjes erbij van de zangeresjes." Volgens Maarten een perfect voorbeeld van het "godvergeten gezing" in Nederland.

Toch ziet hij zo nu en dan wel een fragment van de Beste Zangers. Zijn vrouw Winnie is namelijk wel fan. "Mijn vrouw heeft een veel bredere muzieksmaak dan ik, zij is veel toleranter. Mijn smaak in popmuziek heeft zich vanaf 1974 niet verder ontwikkeld", aldus van Rossem

Het enthousiasme van Maarten

Het is algemeen bekend dat Maarten niet snel enthousiast over iets is. Toch doet het hem heel goed dat De Slimste Mens alsmaar goed blijft scoren. "Het is zo leuk als mensen van wie je niets verwacht, hartstikke goed blijken te zijn. Rob met zijn malle nummers heb ik ernstig onderschat. Van Emma dacht ik dat ze 16 was, op mijn leeftijd heb ik daar geen goed oog meer voor."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.