Terug

Volg Shownieuws

Madonna laat fans in Antwerpen weer lang wachten

Nieuws

22 okt 2023, 21:20

Madonna, die vorig weekend is begonnen aan haar wereldtournee (zie video), staat ook zondagavond later dan gepland op het podium van het Sportpaleis in Antwerpen. Concertorganisator Live Nation meldt op X dat de verwachte starttijd 21.30 uur is in plaats van 20.30 uur. Een reden voor de vertraging wordt niet gegeven.

Ook zaterdag begon de Amerikaanse zangeres een uur later aan haar concert. Ook toen werd niet uitgelegd waarom ze te laat was. Volgens Belgische media meldden bronnen dat Madonna (65) last had van haar knie. Bij een eerdere show in Londen liet de zangeres haar fans een half uur wachten.

Bacteriële infectie

Madonna is dus vorig weekend gestart met haar wereldtournee. Dat is zo'n drie maanden later dan gepland, want de zangeres was genoodzaakt de eerste concerten uit te stellen, omdat ze een bacteriële infectie had.

De zangeres komt eind dit jaar ook naar Nederland met haar Celebration Tour. Op 1 en 2 december staan optredens gepland in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Start tournee Madonna
5:18
Start tournee Madonna

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.