Terug

Volg Shownieuws

MAFS-Maurice sneert naar ex Arjan

Nieuws

27 mei 2022, 13:35

Married at First Sight-deelnemer Maurice reageert stomverbaasd op de keuze van zijn ex Arjan om trouwambtenaar te worden. In MAFS was afgelopen seizoen te zien dat Arjan al vrij snel zijn koffers pakte en een scheiding volgde.

Eerder deze maand maakte Arjan, die onlangs nog zijn 51e verjaardag vierde (zie video hierboven) bekend dat hij BABS wordt en in juli heeft hij zijn eerste trouwerij. "Door de ceremonie, hoe Mariëlle dat vertelde en hoe me dat raakte, dacht ik: ik moet dit gaan doen, ik wil dit heel graag", vertelde hij in RTL Boulevard. "Het is altijd al een droom van mij geweest, om BABS te worden. Dat heb ik eigenlijk al jaren."

Maurice denkt er het zijne van: "Ik vind het niet zo heel handig qua zet", zegt hij in de RTL Boulevard Reality Podcast. "Hoe wil je geloofwaardig overkomen?" En: "Ik vind het glad ijs, ik vind het op het randje."

Arjan kreeg veel kritiek op zijn deelname aan MAFS. Ook Paul de Leeuw gaf zijn ongezouten mening, zie onderstaande video:

Dit vindt Paul de Leeuw van MAFS-stel Arjan en Maurice
2:34
Dit vindt Paul de Leeuw van MAFS-stel Arjan en Maurice

(foto: Married at First Sight / RTL)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.