Terug

Volg Shownieuws

MAFS-Sylvia deelt goed nieuws: 'Ik kan genezen'

MAFS-Sylvia deelt goed nieuws: 'Ik kan genezen'

Nieuws

19 mrt 2021, 19:49

De ernstig zieke Sylvia uit Married At First Sight heeft van zich laten horen. In de laatste aflevering van het programma werd verteld dat er longkanker bij haar is geconstateerd.

Aan RTL Boulevard geeft ze een fijne update over haar gezondheid. In het programma zegt Sylvia dat ze immuuntherapie ondergaat. "Dat is een therapie die je krijgt na de chemo's en de bestralingen. Ze spuiten dan iets in wat tegen de kanker gaat vechten." Het is niet de eerste keer dat de MAFS-deelneemster kanker heeft, maar haar vechtlust is nog altijd even groot.

En er is goed nieuws voor Sylvia. Ze kan hier namelijk van genezen. "Als ik vraag naar mijn overlevingskans en of ik kan genezen, zeggen ze (de artsen, red.) volmondig 'ja'. De andere kanker heb ik ook overwonnen, dus deze wordt een eitje."

"Ik ben trots"

Ook Freddy, de man met wie Sylvia trouwde in het programma, is erg blij met de goede update. "Het is een hele geruststelling", laat hij weten. "Dat ze straks weer met alles kan meedoen, is zo fijn. Ik ben ook trots. Sylvia is een lieve vrouw en we kunnen heel goed met elkaar overweg."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.