Terug

Volg Shownieuws

Man Nienke Plas niet enthousiast over haar nieuwe coupe

Nieuws

3 mei 2022, 17:10

Vlogster, actrice en presentatrice Nienke Plas deelt woensdag via Instagram een video van haar nieuw kapsel. Haar man Resley moet hier alleen wel nog even aan wennen...

Duizendpoot Nienke heeft de afgelopen tijd al meerdere malen een nieuwe coupe geprobeerd. Zo ging ze recent van blond naar rood haar en weer terug naar blond. Woensdag deelt de vlogster eerst een foto van een hele berg haar in de vorm van een hartje, waarmee ze al doet hinten dat er een flink stik van haar blonden lokken is afgeknipt.

Even later volgt een video met de reactie van manlief Resley. Hij moet duidelijk nog even wennen aan het korte haar van zijn vrouw. Na het even aangekeken te hebben zegt hij dan toch: "ja, kan wel, kan wel..."

Nienke zelf is erg tevreden met deze nieuwe look. Wel erkent ze dat ze met deze nieuwe coupe iets weg heeft van haar moeder. Bekijk het nieuwe kapsel in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.