Terug

Volg Shownieuws

Marble Mania krijgt eigen versie in België

Marble Mania krijgt eigen versie in België

Nieuws

11 feb 2021, 10:32

Groot succes voor SBS6-show Marble Mania. De knikkershow is verkocht aan onze Zuiderburen. Het programma krijgt een geheel eigen versie in België, dat bevestigt Talpa aan Shownieuws.

Marble Mania blijft scoren. Nog voordat het programma uitgezonden werd in Nederland, was het al verkocht aan Duitsland. Nu is het programma ook verkocht aan België. Het krijgt daar een eigen versie, in de stijl zoals het in Nederland te zien is iedere donderdagavond. Ook in België gaan bekende mensen geld inzamelen voor het goede doel, wie dat zijn is nog niet bekendgemaakt.

Channel Manager bij VTM, Maarten Janssen, hoopt op groot succes in België. Tegen HLN zegt hij: "Met het succesvolle LEGO Masters, dat binnenkort met een nieuw seizoen start, hebben we Vlaanderen al massaal aan het bouwen gezet en hopelijk vinden binnenkort ook de knikkers hun weg naar de huiskamers."

Gemiddeld kijken er 1,6 miljoen mensen naar Marble Mania.

Donderdag strijden Hans Kraay, Toine van Peperstraten en Hélène Hendriks tegen elkaar in de spannende show. Marble Mania is om 20:30 uur te zien op SBS6 en op KIJK.nl.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.