Terug

Volg Shownieuws

Marble Mania verslaat TV Kantine en Big Brother

Marble Mania verslaat TV Kantine en Big Brother

Nieuws

29 jan 2021, 09:03

Zo'n 1,38 miljoen mensen keken donderdagavond naar Marble Mania. Daarmee staat het SBS6-programma op plek vier in de kijkcijferlijst, aldus Stichting KijkOnderzoek.

Daarmee verslaat het programma, waarin BN'ers zoals Frank Dane en Ronald de Boer tegen elkaar knikkeren, de RTL-programma's TV Kantine en de Big Brother Liveshow. Die hadden respectievelijk 912.000 en 402.000 kijkers. Vorige week had Marble Mania, waarbij het commentaar wordt verzorgd door Jack van Gelder, ook al 1,4 miljoen kijkers.

De bedenker van Big Brother, Talpabaas John de Mol, zei donderdag in De Telegraaf niet erg enthousiast te zijn over het nieuwe seizoen. "Laat ik het voorzichtig beoordelen: van wat ik gezien heb, ben ik niet kapot."

Het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1 was met 2,62 miljoen kijkers het best bekeken programma van de avond. Daarop volgen het NOS Journaal van 18.00 uur (1,64 miljoen), het Half acht nieuws op RTL 4 (1,49 miljoen) en na Marble Mania volgt EenVandaag op NPO 1 (1,29 miljoen).

W

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.