Terug

Volg Shownieuws

Mark Rutte openhartig over kinderwens

Mark Rutte openhartig over kinderwens

Nieuws

14 mrt 2021, 09:39

Mark Rutte wordt misschien gezien als de eeuwige vrijgezel zonder kinderen, maar zelf zit hij daar niet zo mee. Toch sluit de 54-jarige lijsttrekker van de VVD kinderen niet uit. Dat vertelt hij in Shownieuws.

Rutte is op dit moment ontzettend druk met campagne voeren en Nederland door de coronacrisis te leiden. "Maar het is ook niet iets wat ik mis", reageert hij wanneer er wordt gevraagd naar kinderen. "Ik vind het wel heel leuk dat ik kinderen een paar keer per week kan lesgeven op een middelbare school."

"Ik was 21 toen mijn vader overleed", gaat de politicus verder. "Dat is wel erg jong om te vader te verliezen. Dat is wel iets wat je dan moet incalculeren."

Op de vraag of dat de VVD-lijsttrekker zou tegenhouden om kinderen te krijgen, antwoordt hij: "Nee, je kunt het ook niet allemaal gaan plannen. We zien wel wat er komt. Voor mijn werk moet ik alles strak plannen, maar privé ga ik dat echt niet doen." Het fragment over Rutte zijn kinderwens is te zien in de video bovenaan dit artikel.

Verkiezingen

Mark Rutte was uitgenodigd in het kader van de verkiezingen. Hij kwam vertellen over zijn jeugd en mocht ook een 'elevator pitch' houden om de Shownieuws-kijkers te overtuigen te stemmen.

De afgelopen periode schoven ook Wopke Hoekstra, Lilianne Ploumen en Jesse Klaver aan bij Shownieuws.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.