Terug

Volg Shownieuws

Martin Rombouts kan niet meer normaal over straat

Nieuws

2 feb 2023, 22:33

Dichter Martin Rombouts kan sinds hij heeft meegedaan aan De Slimste Mens niet meer in zijn woonplaats Utrecht over straat lopen. Dat vertelde de finalist in het NPO Radio 1-programma Kunststof.

"Ik moest witte sokken hebben en ik dacht: ik loop even naar de Weekday", vertelde Rombouts. "Maar ik kan niet meer door Hoog Catherijne lopen zonder dat mensen mij herkennen. Ik weet niet per se of ik dat fijn vind."

De dichter doet nu soms zijn grote koptelefoon op om niet gestoord te worden. "Mensen pakken je bij de arm en zeggen: ben jij van televisie? We kijken elke avond! Dat is heel gek, ik was gewoon dichter!"

Rombouts had van de redactie van het programma wel de waarschuwing gehad dat het druk zou kunnen worden, als hij langer in het programma zou zitten. "Maar ik had niet verwacht dat de postbode zou aanbellen met de vraag: is dit voor dé Martin Rombouts van De Slimste Mens? Ze schreef zelf ook gedichten, vertelde ze."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.