Terug

Volg Shownieuws

De slimste mens deelnemer-Martin Rombouts haalt uit naar Angela de Jong

Nieuws

27 jan 2023, 14:57

Fans van het programma De slimste mens hadden afgelopen week flink wat kritiek op het programma, volgens hen kun je het programma dit seizoen beter De domste mens noemen. Huidige deelnemer-Martin Rombouts slaat via Instagram terug op deze reacties.

oud-deelneemster Angela de Jong deelde die mening met de fans. Zij schrijft in haar column in het AD: "Slimme BN’ers? Die zijn op. Elke aflevering hoop ik weer dat we de bodem hebben bereikt. Maar dan blijkt het de volgende dag nóg een graadje erger. Met als voorlopig dieptepunt dinsdagavond. Bij die aflevering trok ik van ellende de haren nog net niet uit mijn hoofd."

Niet eens

Huidige deelnemer Martin Rombouts is het niet eens met de flinke kritiek op het programma. Zo haalt hij donderdagavond met een 'knappe' berekening uit naar de kritiek van Angela de Jong.

Zo vroeg Rombouts aan zijn volgers: "Zouden jullie geïnteresseerd zijn in hoe de scores in het huidige seizoen van De slimste mens zich verhouden tot de scores van Angela de Jong?" Waarna hij een story reeks begint op Instagram.

Waar Martin Rombouts eerst een korte pleidooi geeft over de gegeven kritiek van de kijkers. Begint hij: "Terug naar Angela de Jong" En na wat rekenwerk in de trein is Rombouts eruit! "Is dit seizoen nu zoveel slechter dan in het seizoen van Angela de Jong?" "NEE" Volgens Rombouts is juist het tegendeel bewezen. "De kandidaten in de seizoen scoren per aflevering 10.7% beter dan in het seizoen van Angela de Jong." De hele story reeks zie je bovenaan de pagina.

Beeld: KRONCRV

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.