Terug

Volg Shownieuws

MEAU stoot Mariah Carey in eerste hitlijst van 2022 van de troon

Nieuws

7 jan 2022, 16:28

De kerstperiode zit er weer op en dus zijn ook de kersthits weer grotendeels verdwenen uit de Nederlandse hitlijsten. Zangeres MEAU voert deze week de eerste 'kerstloze' hitlijst van het nieuwe jaar aan met haar nummer Dat Heb Jij Gedaan, vlak voor Vluchtstrook van Kris Kross Amsterdam, Antoon en Sigourney K.

Vorige week waren de rollen nog omgedraaid en stond Vluchtstrook boven Dat Heb Jij Gedaan. De nummers stonden echter wel op plek zeven en acht in de lijst van GfK Dutch Charts. De overige platen in de top tien waren allemaal kerstnummers, met All I Want For Christmas Is You van Mariah Carey op nummer 1.

Behalve MEAU en Kris Kross Amsterdam komt de rest van de top tien deze week allemaal van ver. Vorige week stonden onder anderen Adele, Flemming en Gayle met hun plaat allemaal nog ergens rond plek twintig in de hitlijst.

Single Top 10 week 1

(notering, tussen haakjes notering vorige week, artiest, single o.b.v. Singles Top 100 samengesteld door GfK Dutch Charts)

1. (8) MEAU - Dat Heb Jij Gedaan

2. (7) Kris Kross Amsterdam ft. Antoon & Sigourney K - Vluchtstrook

3. (18) ARCAZE ft. Cherish - Do It To It

4. (21) Flemming - Amsterdam

5. (17) GAYLE - abcdefu

6. (22) Adele - Easy On Me

7. (28) Farruko - Pepas

8. (29) Glass Animals - Heat Wave

9. (31) Elton John & Dua Lipa - Cold Heart

10. (32) CKay - Love Nwantiti

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.