Terug

Volg Shownieuws

Meilandjes trappen tweede seizoen van Marble Mania af

Nieuws

22 dec 2021, 23:29

Dé knikkersensatie van 2021 is terug! Het eerste seizoen van de familieshow Marble Mania was niet alleen in Nederland, maar ook internationaal een groot succes. Een tweede seizoen, dat vanaf 6 januari op SBS6 is te zien, kon dan ook niet uitblijven - dit keer in aanwezigheid van een live, bloedfanatiek studiopubliek.

De show draait uiteraard weer om behendigheid én geluk. De behendigheidsspellen - spellen waarvoor precisie en een vaste hand nodig zijn - zijn gloednieuw, net als een aantal spectaculaire geluksbanen. In elke aflevering strijden drie BN’ers tegen elkaar. In de eerste aflevering zijn dat de Meilandjes.

Behalve de Meilandjes zullen ook OG3NE, het VI-trio René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen en de Roelvinkjes: Dries, Dave en Donny een team vormen. Winston Gerschtanowitz staat de knikkeraars opnieuw bij en de races worden net als vorig seizoen op onnavolgbare wijze van enthousiast commentaar voorzien door Jack van Gelder.

De eerste beelden van het nieuwe seizoen zie je in de video bovenaan deze pagina.

Het nieuwe seizoen van Marble Mania is vanaf 6 januari om 20:30 uur uur te zien op SBS6.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.