Terug

Volg Shownieuws

Memphis Depay deelt romantische video met nieuwe vriendin

Nieuws

21 juli 2023, 22:29

Memphis Depay lijkt niet langer vrijgezel. Op Instagram deelt de voetballer namelijk een ontzettend romantische video met een dame. (Zie bovenstaande video)

De twee knuffelen er behoorlijk op los. Het zou gaan om de prachtige Spaanse dame Coral Curiérrez. En hoe kan het ook anders... Ze is model.

De voetballer kon wel weer wat positiviteit gebruiken. Eind maart liep hij namelijk een verschrikkelijke hemstringblessure op tijdens een interland tegen Gibraltar. Hij stond hierdoor ruim een maand aan de kant. Ondanks dat hij tijdens zijn rentree voor Atlético Madrid meteen een fraaie treffer tegen Real Valladolid, haakte Memphis een paar dagen later op de training af met een kuitblessure. Sindsdien is hij niet meer in actie gekomen.

Memphis, 88 interlands en 44 doelpunten, is de laatste jaren vaak geblesseerd. Hij stond na december 2019 bijna zeven maanden aan de kant met een zware knieblessure. Vorig seizoen ontbrak hij bijna drie maanden bij FC Barcelona vanwege blessures aan een dijbeen, achillespees en hamstring.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.