Terug

Volg Shownieuws

Memphis en Akwasi halen samen uit na kritiek

Nieuws

21 juni 2024, 14:28

Memphis Depay en de veelbesproken Akwasi hebben vrijdag samen een nieuwe single uitgebracht. In Bedankt Voor Je Mening reageren de voetballer en de rapper op de vele ongevraagde kritiek waar ze mee te maken krijgen.

In het lied zit onder meer een verwijzing naar een zweetband. De afgelopen tijd zorgde de witte zweetband die Memphis tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal droeg voor veel reacties (zie video bovenaan). Er waren kritische reacties, maar er ontstond ook een run op witte zweetbanden.

Het is niet de eerste keer dat de voetballer van het Nederlands elftal muziek uitbrengt. In 2018 bracht hij zijn eerste single uit en in 2020 verscheen zijn eerste album. Op de radio bij FunX zei Akwasi al over het nummer: "Memphis en ik hebben allebei te maken gehad met haat en kritiek. Onlangs nog, werd Memphis bekritiseerd vanwege zijn hoofdband. Zelf heb ik veel nare reacties ontvangen na mijn deelname aan De Slimste Mens en mijn uitspraken over institutioneel racisme."

De refreintekst spreekt boekdelen:

Ik heb maar één ding. Bedankt voor je mening. We gaan er niets mee doen. Einde mededeling.

Beluister het nummer hier:

Vriendin Memphis Depay

Memphis Depay is één van de smaakmakers van het Nederlands elftal. De spits scoort niet alleen binnen, maar ook buiten de lijnen volop, want hij heeft een op zijn zachtst gezegd turbulent liefdesleven. Zo deelde hij in 2023 nog intieme beelden met de Spaanse Coral Gutiérrez (zie video onderaan), maar die zijn al weer verwijderd, wat een liefdesbreuk insinueert.

Ook heeft Memphis een behoorlijke tijd een relatie gehad met Lori Harvey, dochter van komiek Steve Harvey. Maar die romance liep spaak en daarna verloor hij zijn hart aan het Zweedse model Yasminé Aisha Khalifa Holmgren. Bekijk hier foto's van haar.

De voetballer heeft zelf nooit zijn relatie wereldkundig gemaakt, maar het lijkt erop dat Yasminé nog altijd zijn geliefde is. Yasminé is 26 lentes jong en werkt met name vanuit Stockholm en Londen. Enkele Instagram-foto's vind je onderaan de pagina. Het Victoria's Secret-model is een ex van de Britse rapper Stormzy.

Memphis Depay is weer van de markt
0:46
Memphis Depay is weer van de markt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.