Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo ziet de vriendin van Wout Weghorst eruit

Nieuws

17 juni 2024, 14:47

Wout Weghorst maakte afgelopen zondag de winnende treffer in de wedstrijd tegen Polen (zie video), maar hoe ziet zijn vriendin er eigenlijk uit?

In gesprek met Helden Magazine onthulde de spits eerder dat hij al sinds de middelbare school samen is met zijn vriendin: Nikki van Esch. "In het laatste schooljaar hebben we voor het eerst gezoend."

Nikki heeft helaas een gesloten account op Instagram, dus het is onduidelijk wat ze precies in het dagelijks leven doet. Wel is bekend dat het stel samen drie kinderen hebben: Juul, Lucie Mary Jo, en Daantje Suze Mary. Onderstaand zie je een paar foto's van het gezin:

De tekst gaat verder onder het Instagram-bericht.

Zweetband

Memphis Depay droeg in de wedstrijd tegen Polen ook weer zijn zweetband waarin hij met gouden cijfers het nummer 10 heeft laten zetten. En menig kijker vond daar wat van...

De aanvaller had de opvallende band tijdens het oefenduel met Canada (4-0) voor het eerst om. "Ik vond het niet zo prettig dat ik verrast werd. Ik word nooit zo graag verrast op het laatste moment. Daar hebben Memphis en ik over gesproken", zei Ronald Koeman eerder. "Hij heeft ermee getraind vandaag. Wat mij betreft hoeven wij ons er niet meer druk om te maken."

De witte zweetband is in Nederland aardig populair aan het worden. Een rondgang langs winkels leerde afgelopen week dat de band veel meer is verkocht dan normaal.

Koeman over haarband Memphis: ‘Hoeven we ons niet meer druk om te maken’
0:31
Koeman over haarband Memphis: ‘Hoeven we ons niet meer druk om te maken’

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.