Terug

Volg Shownieuws

Michael en Naomi zijn uit elkaar

Michael en Naomi zijn uit elkaar

Nieuws

3 aug 2021, 15:36

Een liefdesbreuk in sterrenland. Michael van der Plas en Naomi Dijkstra zijn uit elkaar. Op Instagram laat Michael zich uit over de breuk.

"Goedemiddag lieve vrienden", begint hij zijn videoboodschap op Instagram Stories. "De laatste tijd krijg ik veel de vraag of ik nog samen ben met Naomi. Dat is niet het geval. We zijn uit elkaar."

Michael laat weten dat het tweetal al een tijdje niet meer samen is. Er is in ieder geval geen sprake van ruzie, zo gaat hij verder: "We zijn goed uit elkaar gegaan. We willen allebei iets anders. Het is wat het is..."

Naomi heeft zich nog niet uitgelaten over de breuk.

Kinderwens

Eerder liet het stel zich nog uit over hun kinderwens. Zo liet Naomi eind vorig jaar weten niets anders dan een kindje te willen voor kerst.

Zo schreef ze toentertijd op Instagram: "Op kraambezoek toen Jari nog 'baby Jari' was. Ik hoop zo dat mijn tijd ook komt (...) P.S. Even voor de kerstman, mijn geduld is op. Ik heb dit jaar geen lijstje. Ik zou zo graag gewoon officieel mamma willen worden."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.