Terug

Volg Shownieuws

Michella Kox haalt uit naar Janice in Echte Meisjes in de Jungle

Michella Kox haalt uit naar Janice in Echte Meisjes in de Jungle

Nieuws

27 okt 2022, 18:44

Michella Kox staat bekend om de ruzies die ze zeker niet uit de weg gaat. En nu ze voor de tweede keer meedoet aan het programma Echte Meisjes in de Jungle, kunnen we weer heel wat ruzies met andere deelnemers verwachten....

Wat er in de afleveringen zelf gaat gebeuren blijft nog even gissen, maar op Instagram haalt Michella al volledig uit naar een andere deelneemster van Echte Meisjes in de Jungle.

flinke ruzie

Opnames zijn inmiddels achter de rug en iedereen is weer in Nederland. Michella laat via Instagram weten dat ze tijdens de opnames flinke ruzie heeft gemaakt. Ze is vooral niet te spreken over één andere deelneemster. "Eindelijk weer thuis. Echte meisjes in de jungle zit erop… Wat een beleving wat een avontuur. Eerste wat ik ga doen is aan de dokter vragen waar mijn verstand is! Heb mooie mensen mogen ontmoeten en rotte neppe lui… Dus de jungle heeft mij liefde gebracht maar ook de verrotting. Ik ben echt van de echte meisjes gaan houden en de fake meisjes kunnen m’n reet kussen", schrijft Michella bij de post.

'Fake Janice'

Hoewel Michella in de eerdere post geen namen noemt, wordt uiteindelijk duidelijk over wie ze het heeft in haar post. Ze deelt namelijk een foto in haar story, waarin ze een 'kots smiley' op het hoofd van Janice heeft geplakt. Om te weten wat er precies is gebeurd tussen de twee, moeten we nog even wachten.

(Bron: Screenshot @michellakox)

Bovenaan zie je een filmpje van Michella Kox, de spraakmakende deelneemster.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.