Terug

Volg Shownieuws

Miljuschka hield moeder tegen om Holleeder te vermoorden

Nieuws

29 aug 2022, 20:24

Miljuschka Witzenhausen heeft haar moeder Astrid Holleeder uit het hoofd gepraat haar oom en crimineel Willem Holleeder te vermoorden. De tv-chef zou het contact verbreken als haar moeder dat toch zou doen, vertellen moeder en dochter in de maandag verschenen podcast van de Egyptische schrijver Mo Gawdat.

"Als je dat gaat doen, dan ben je hetzelfde als hij. Zo ken ik je niet, zo wil ik je niet herinneren. Je bent geen slecht mens. Het is de makkelijkste weg, maar je zou er je hele leven spijt van hebben", herinnert Miljuschka zich wat ze destijds tegen haar moeder zei. "En daarnaast weet ik dat je iets beters kan doen. Al is dat moeilijker."

Anoniem leven

Omdat Astrid in de anonimiteit leeft vanwege de getuigenis tegen haar broer, heeft Miljuschka er soms ook spijt van dat ze haar heeft gepusht op een andere manier te vechten. "Maar ik ben er wel heel trots op hoe het uiteindelijk is gelopen."

In de video bovenaan de pagina zie je dat Willem Holleeder ook in hoger beroep veroordeeld is tot een levenslange gevangenisstraf.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.