Terug

Volg Shownieuws

Miljuschka reageert op 'overgewicht'-kritiek

Nieuws

29 juli 2024, 19:32

Miljuschka Witzenhausen, die al vaker gevat reageert op opmerkingen van haters (zie video), maakt opnieuw veel los met een video waarop ze met haar lichaam pronkt. Naast veel positieve reacties, is er ook een volger die haar openlijk aanvalt...

"Friendly reminder! Geniet van de zomer lieverds", schrijft ze bij de video.

Tekst gaat verder onder de Instagram-post

De volger die nogal kritiek heeft op haar, reageert: "Overgewicht zou niet aangemoedigd moeten worden..." Waarop Miljuschka laat weten: "Lief zijn wel."

De tv-kok krijgt veel hartverwarmende reacties op haar post en menig volger neemt het ook voor haar op. "Welk overgewicht?", schrijft iemand. En een ander: "Bodyshaming ook niet."

Vorig jaar vertelde ze nog openhartig in Beau Monde over de vele nare berichten die krijgt over haar gewicht en dat ze moet afvallen. "Waarom zou je zoiets in vredesnaam zeggen? Zulke berichten steken me, maar ik kan het parkeren. Het zegt meer over de persoon die het typt dan over mij, dus ik heb geen zin om daar energie in te steken."

Suikerpolitie

Begin dit jaar vertelde ze dat ze is begonnen met afvallen. In haar nieuwsbrief schreef ze dat ze daardoor achterna werd gezeten door de zogeheten "suikerpolitie".

"Ik had het misschien niet moeten doen. Ik heb geroepen dat ik ging afvallen en meteen is de suikerpolitie opgestaan", aldus Miljuschka. "Zodra ik ergens een beetje suiker doorheen doe, word ik meteen overspoeld met berichtjes."

Ze sloot haar bericht af met: "Ik ga niet afzien. En dat moet gewoon kunnen met hier en daar een klontje boter en een schepje suiker. En iedereen mag daarover anders denken, maar hey, het is mijn lijf en mijn leven."

In Chateau Meiland VIPS was Miljuschka ook openhartig over haar gewicht en haar zelfbeeld:

Miljuschka: 'Echte schoonheid zit van binnen'
4:14
Miljuschka: 'Echte schoonheid zit van binnen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.