Terug

Volg Shownieuws

Guido snapt Miljuschka niet: 'Aandachtsziek'

Nieuws

22 juli 2024, 18:32

Miljuschka Witzenhausen is negen jaar samen met haar partner Philip en besloot hem afgelopen vrijdag te verrassen met een bruiloft. Het gaat hierbij niet om een "echte" bruiloft, maar om een feest om te vieren dat ze nog een jaar "ja" tegen elkaar zeggen. De Shownieuwstafel vindt hier duidelijk iets van (zie video)...

William Rutten vertelt aan de desk van Shownieuws: "Heel veel bekende Nederlanders vonden dat een hartstikke mooi concept. Het blijkt dus ook een concept te zijn, want iedereen kan dat dus blijkbaar inhuren. Als je verder scrolt, zag je: wil jij dit ook, dan kun je dat ook doen. Het is gewoon een commercieel dingetje."

Airen Mylene vindt het een goed concept. "O, dan wordt het gewoon lekker opgetuigd bij jou thuis of ergens waar je wil en dan kun je dat gaan doen? Op zich wel schattig, toch? Zou jij dat doen?", vraagt Airen aan Guido.

Guido moet er niks van weten. "Daar ben ik iets te romantisch voor en ik vind ook gewoon: ja, weet je, je gaat een huwelijk nu toch weer een beetje op een heel andere manier gebruiken om toch weer de aandacht te trekken op Instagram. Nou ja, dat vind ik." "Maar dat gebeurt nu veel toch?", antwoord William. "Ja, dat gebeurt heel veel. Ik vind dat je dat soort bijzondere momenten in het leven ook best wel mag bewaren om er wat serieuzer mee om te gaan", aldus Guido.

Collega Leontien van Moorsel zegt vervolgens: "Het is toch wel mooi dat je zegt: nou, wij tekenen weer voor een jaar verder?"

"Tamelijk hysterisch"

Guido vindt van niet. "Ik vind het tamelijk hysterisch. Ik vind het volkomen overbodig. Wees dan een kerel en vraag je vrouw ten huwelijk voor de rest van je leven en niet voor één dag."

Eline de Ruig begint zich er ook mee te bemoeien: "Ik snap inderdaad niet waarom je het voor één dag doet." Guido besluit: “Aandacht! Ze is gewoon aandachtsziek."

Hieronder is een foto te zien van de bijzondere bruiloft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.