Terug

Volg Shownieuws

Miss Montreal was bang dat publiek haar zou vergeten

Miss Montreal was bang dat publiek haar zou vergeten

Nieuws

19 okt 2021, 13:21

Door de coronapandemie heeft ook Miss Montreal maandenlang niet kunnen optreden. De 37-jarige zangeres heeft het spelen gemist, maar had vooral last van de angst dat het publiek haar in die tijd zou vergeten.

"Je bent bang dat de mensen je vergeten. Ik heb daar het meeste last van gehad", zegt Miss Montreal, oftewel Sanne Hans, in de aflevering van het AVROTROS-programma Volle Zalen die dinsdagavond wordt uitgezonden op NPO 2.

De zangeres scoorde afgelopen jaar een enorme hit met Door De Wind, een cover van een nummer van Stef Bos die ze zong in de show Beste Zangers. "Ik dacht: nu gaan we. Als je dat dan niet kunt doen door corona, zakt die piek ook weer in."

Relevantie

Voor die "piek" zat Sanne in een mindere periode. "Het zingen ging niet zo goed, we speelden live al veel te lang dezelfde nummers. Ik merkte dat de relevantie van Miss Montreal minder werd."

Inmiddels voelt de zangeres zich weer "helemaal happy" en vindt ze het fijn om weer te kunnen optreden. "Het maakt me ook niet uit of ik voor tien, honderd of 80.000 man speel."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.