Terug

Volg Shownieuws

Moeder Temptation-Sonny neemt het op voor haar zoon

Nieuws

3 sep 2021, 10:09

Jeanette Muller, de moeder van Sonny, neemt het in de Libelle op voor haar zoon. De Temptation-Island ster was de meest besproken deelnemer van het vorige seizoen.

“Ik kende het programma niet", vertelt Jeanette. "Toen ik zag waaraan hij nou eigenlijk ging meedoen, schrok ik. Wat een ellende. Vreemdgaan, zoenen met anderen, je kunt een hoop bagger over je heen krijgen als je dit allemaal laat filmen. Dat is ook gebeurd."

De bezorgde moeder kreeg al tijdens de opnames signalen dat het niet zo goed ging met Sonny: "Ik kreeg een gebroken zoon aan de telefoon. Hij was leeg en op, zei hij. Ik schrok. Sonny bouwt overal een feestje, maar hier keerde de groep zich tegen hem. Vanwege zijn uitspraken waarschijnlijk, hij heeft het hart nogal op de tong."

'Zeg dat nou niet'

Met uitspraken als 'In mijn leven wil ik de honderd vrouwen aangetikt hebben' en 'Ik wil de hele tafel proeven' wist Sonny inderdaad heel Nederland te choqueren. Jeanette: "k snap het, want hij deed in Temptation Island grove uitspraken. Dingen waarvan ik dacht: ‘O jongen, zeg dat nou niet.’ Maar ik weet dat het allemaal niet serieus ­bedoeld was. Het was voetbalkleedkamerpraat, zoals dat soms gaat bij mannen met een drankje op."

Jeanette moet erg wennen aan de verworven bekendheid van Sonny: "Gaan we samen een broodje eten, dan zie ik mezelf terug op ­social media. Met mijn haar in een rare knot. Van mij hoeft het allemaal niet, maar Sonny heeft aandacht en wordt steeds beroemder, precies wat hij leuk vindt. Als hij maar gelukkig is.” Dusty

Dusty Taconis, een goede vriend van Sonny, kreeg vorige maand een heftig ongeluk. Sonny reageerde emotioneel in bovenstaande video. Het gaat nu gelukkig een stuk beter met Dusty.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.