Terug

Volg Shownieuws

Moeilijk afscheid voor Nicolette Kluijver

Nieuws

3 juli 2024, 15:46

Een moeilijk afscheid voor Nicolette Kluijver, want op het vliegveld moet ze haar hondje achterlaten. Dit deelt ze met filmpjes op haar Instagram-Stories (zie video)...

In de eerste Story is te zien hoe Nicolette en haar dochter de hond achterlaten op het vliegveld. De deur sluit langzaam voor hun neus.

In een latere Story is de hond weer bij het gezin terecht gekomen na de vlucht. "Is het goed gegaan allemaal?" vraagt Nicolette. "Ja, denk het wel", antwoordt haar dochter. Ze worden door veel mensen onthaald op Schiphol, zo is in het laatste filmpje te zien.

Nieuwe liefde

Onlangs kwam er leuk nieuws naar buiten over Nicolette, namelijk dat ze "voor het eerst in lange tijd weer echt verliefd" is. De gelukkige is de militair Milan. Volgens de presentatrice is het nog niet officieel een relatie. "Het is heel gezellig als we bij elkaar zijn en ik date niet met iemand anders, dus hoe noem je zoiets", zei Nicolette in een interview met Beau Monde.

De twee hebben elkaar nog geen verkering gevraagd, maar dat zou de presentatrice wel willen. "Ik vier Kerst en Pasen heel traditioneel en wat dat betreft zou ik het leuk vinden als we er een stempel op gaan plakken. Maar dat stempel is nog niet geplakt." Er zijn inmiddels al wel beelden opgedoken waarbij te zien is dat de twee uitbundig zoenen, zie onderstaande video.

Nicolette Kluijver bevestigt pril liefdesgeluk
1:16
Nicolette Kluijver bevestigt pril liefdesgeluk

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

(Headerfoto bron: Edwin Smulders)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.