Terug

Volg Shownieuws

Moeilijke tijd voor De Scheetjes

Nieuws

10 sep 2021, 20:29

Karin en Hans, beter bekend als 'De Scheetjes' bevinden zich in een moeilijke situatie. Het tweetal heeft elkaar al acht weken niet gezien. Er is geen sprake van een liefdesbreuk, maar de gezondheid van Karin en Hans gooit roet in het eten.

Twee maanden geleden is Karin naar Nederland vertrokken voor een vakantie van twee weken. Echter liep zij tijdens haar bezoek een longontsteking op waar ze nu nog steeds last van heeft. 7000 kilometer verderop kreeg Hans last van een trombosebeen. Ook is hij lelijk ten val gekomen waarbij hij drie ribben heeft gebroken. Hierdoor heeft hij zijn geliefde midgetgolfbaan enkele weken moeten sluiten. Gelukkig heeft hij het terrein inmiddels weer open kunnen gooien, maar omdat hij nu alleen is, heeft hij personeel moeten aannemen. Het stel is op dit moment niet in staat om te vliegen vanwege hun medicijnen. Hans laat aan Shownieuws weten dat hij goed contact heeft met zijn vrouw. Hans geeft Karin alle tijd om bij te komen, maar hoopt niet dat zij te veel aan Nederland went, want hij wil zijn vrouw snel weer aan zijn zijde hebben op Bonaire.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.