Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze doet bizar verzoek aan haar broer

Nieuws

26 feb 2024, 11:17

Monica Geuze heeft in haar podcast Geuze & Gorgels, waarin ze eventjes geleden nog keihard moest lachen om de naam van het pasgeboren kindje van jeugdvriend Kaj Gorgels (zie video), een nogal opmerkelijke anekdote gedeeld.

Monica was de afgelopen weken in Zanzibar voor de opnames van De Bachelor en moest dus het nodige van thuis eventjes missen. Eén voorwerp in het bijzonder miste de presentatrice enorm: haar vibrator. Want op het gebied van seksuele behoeftes inlossen was het allemaal niet gemakkelijk op Zanzibar, vertelt Monica.

"Alle porno is daar afgesloten. (...) Ik had gelukkig op mijn laptop zo'n VPN, maar dan voel ik me toch zo'n vieze oude man", lacht ze. Tot overmaat van ramp beschikte ze dus ook niet over hulpmiddelen. "Toen kwam mijn broer naar Zanzibar en had ik tegen mijn broer gezegd dat ze op Schiphol tegenwoordig vibrators verkopen.."

Toch ging er al vrij snel een streep door dat plan. "Toen had hij gekeken en volgens mij staat er doodstraf op homofilie in Tanzania. Toen zei ik: 'Laat maar, want als jij als gozer in je eentje met een paar dildo's in je koffer wordt gefouilleerd. Dat wil ik je natuurlijk ook niet aan doen'." Kaj weet niet wat hij hoort. "Heb jij je broer gevraagd een vibrator te kopen op Schiphol? Nee! Dit is echt heel erg. Dit is zo ziek. (...) Wat een verhaal!"

De Bachelor gaat door, 'Prince Charming niet'

De Bachelor gaat begin maart van start. Dit in tegenstelling tot Prince Charming, dat níét meer terug lijkt te gaan keren. Toch heeft het programma wel succes in de liefde opgeleverd. Prins Marvin leerde in zijn seizoen Ferdi kennen, maar koos voor een ander in de slotaflevering. Uiteindelijk kreeg het avontuur een enorme plottwist en kwamen hij én Ferdi toch bij elkaar. Tussen hen werkt het zó goed, dat ze een tijdje terug in het huwelijksbootje stapten. Bekijk daar meer over in de video hieronder.

Prince Charming-Marvin en Ferdi zijn getrouwd
0:07
Prince Charming-Marvin en Ferdi zijn getrouwd

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.