Terug

Volg Shownieuws

Monica Geuze geniet van liefdestrip met liefje Robbert

Nieuws

25 okt 2021, 11:54

Presentatrice Monica Geuze genoot afgelopen weekend met haar vriend Robbert van het romantische Parijs. Als we de foto's mogen geloven hadden de twee het erg gezellig samen.

Op Instagram is te zien dat Monica en Robbert erg hebben genoten van de stad van de liefde. Zo schrijft ze op Instagram: ''Paris for the weekend.'' De volgers van Geuze hebben in haar stories kunnen zien dat ze verschillende heerlijke gerechten, waaronder de typische Franse escargots, hebben gegeten.

De volgers van Monica reageren erg positief onder het bericht. Zo schrijft iemand: ''Lief & je ziet er prachtig uit'', en ander reageert met: ''Heerlijk!''

Menig man was afgelopen zomer nog behoorlijk jaloers op vriend Robbert. Monica werd namelijk door het mannenblad FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. In de video boven dit artikel laat Monica weten deze titel een enorme eer te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.